Doktori që rezultoi pozitiv për coronavirus, kurorëzohet ‘Mr. Gay World’

Doktori që rezultoi pozitiv për coronavirus, kurorëzohet ‘Mr. Gay World’

Ndërsa coronavirus vazhdon të përhapet në të gjithë botën, një mjek i ri në Spanjë që kontraktoi virusin është rikuperuar plotësisht, vetëm për të marrë më pas një telefonatë që ndryshon jetën: Ai është Gay World 2020, njofton Insajderi.

Ndërsa punonte gjatë, ndërrime të palodhshme duke ndihmuar pacientët me simptoma të vështira të COVID-19, mjeku spanjoll Francisco José Alvarado kontraktoi virusin. Në fillim duke besuar se simptomat ishin të lidhura me rraskapitje nga puna, Francisco testoi pozitiv për coronavirus pasi simptomat e tij u përkeqësuan.

Pas disa javë pushimi në karantinë, ai u shërua dhe u kthye në punë. Ai më pas mori një telefonatë që I ndryshoi jetën ndërsa ishte në punë: ai tani është kurorëzuar Mr. Gay World 2020.

Pasi garoi në konkurs në vitin 2019 dhe zuri vendin e dytë, doktori u informua se këtë vit ai është fitues. Me organizatorët e detyruar të shtyjnë ngjarjen e këtij viti për shkak të virusit, ata morën vendimin për të kurorëzuar Franciscon.

Me titullin e tij të ri, Francisco shpreson të vazhdojë përdorimin e platformës së Mr. Gay World për të përhapur vetëdijen për homofobinë dhe si ndikon ajo në shëndetin mendor. /Insajderi.com