Dolly Parton thotë që ajo kurrë nuk do të plaket derisa të ekzistojë kirurgjia plastike

Dolly Parton thotë që ajo kurrë nuk do të plaket derisa të ekzistojë kirurgjia plastike

Dolly Parton thotë se është shumë e zënë për t’u plakur.

Legjenda e muzikës country thotë se ajo do të duket aq e re sa do të lejojnë kirurgët e saj plastikë.

Dolly mund të jetë 74 vjeç, por ajo nuk po tregon asnjë shenjë ngadalësimi dhe është zotuar se do të duket akoma ashtu si duket tani kur të mbushë moshën 95 vjeç.

Ylli i tha Oprah Winfrey në bisedën Oprah të Apple TV +: “Unë nuk mendoj për jetën time sa i përket numrave. Së pari, unë nuk do të jem kurrë e moshuar sepse nuk kam kohë për t’u plakur. Nuk mund të ndalem aq gjatë sa të plakem”.

“Vë bast që nuk do të dukem shumë ndryshe kur të jem 95 vjeç, nëse jetoj aq gjatë, sepse jam si motrat Gabor”.

Sipas People, Dolly vazhdoi duke thënë se ajo do të vazhdojë procedurat e saj kozmetike për aq kohë sa mundet.

Dolly, e cila dikur tha se ajo fle me make up, kështu që ajo është gjithmonë e gatshme për aparat fotografik, tha: “Unë do të dukem si një karikaturë. Do të bëj grimin. Do të dukem aq e re sa do të lejojnë kirurgët e mi plastikë mua. Por unë mendoj më shumë se gjithçka, ka të bëjë me atë që vjen nga brenda./Insajderi.com

Mirror