Drake kërkon që Grammy-t të zëvendësohen

Drake kërkon që Grammy-t të zëvendësohen

Drake ka bërë thirrje që Grammy të zëvendësohen me një shfaqje të re çmimesh, pasi disa artistë u anashkaluan në nominimet e këtij viti.

“Unë mendoj se duhet të ndalojmë së lejuari veten të tronditemi çdo vit nga shkëputja midis muzikës me ndikim dhe këtyre çmimeve”, tha ylli.

“Kjo është një kohë e shkëlqyeshme për dikë që të fillojë diçka të re që ne mund ta ndërtojmë me kalimin e kohës dhe t’ua transmetojmë brezave që do të vijnë.”

Grammy ende nuk kanë dhënë përgjigje.

Drake po fliste pasi The Weeknd u neglizhua në nominimet e së martës. Ylli, albumi i të cilit After Hours është albumi më i shitur i vitit në SHBA, pritej gjerësisht të shfaqej në albumin e vitit dhe kategoritë e këngës së vitit.

Pasi u zbulua lista e ngushtë, këngëtari, emri i vërtetë i të cilit është Abel Tesfaye, e quajti ceremoninë “të korruptuar”, duke shtuar: “Ju më keni borxh mua, adhuruesve të mi dhe transparencën e industrisë”.

Në një tëeet vijuese, ai shprehu mosbesim që organizatorët i kishin kërkuar atij të performonte pavarësisht nga këputja.

“Në bashkëpunim duke planifikuar një performancë për javë për të mos u ftuar fare në fund? Sipas mendimit tim nese nuk keni nominime = nuk jeni i ftuar!”/Insajderi.com

BBC News