Dua Lipa dhe Bella Hadid gjejnë frymëzim tek kjo epokë

Dua Lipa dhe Bella Hadid gjejnë frymëzim tek kjo epokë

Paralelet midis stilit të Bella Hadid dhe Dua Lipa janë të panumërta. Një lëvizje e shpejtë poshtë në llogaritë e Instagram-it  të modeles dhe yllit të pop-it, e cila është në lidhje me vëllain e Bella-s, Anwar, tregon se të dy njëzet e ca vjeçaret po ndikohen shumë nga moda e viteve ’90.

Ndërsa stili i Lipa-s ka marrë një kthesë më të drejtuar, të vetëdijshme për rrugën, ajo frymëzohet edhe nga kuanta e saj Bella – si dhe i beson veshjen stilistit të saj Lorenzo Posocco, njofton Insajderi.

Sa shumë ndikohen vajzat nga të 90-tat dhe njëra tjetra na e dëshmojnë fotot e mëposhtme. /Insajderi.com