Duke pikturuar ylberin, fëmijët përcjellin mesazhe motivuese për njëri tjetrin!

Duke pikturuar ylberin, fëmijët përcjellin mesazhe motivuese për njëri tjetrin!

Gjatë pandemisë globale shumë fëmijë nga vende të ndryshme të botës po mundohen që gjatë kësaj periudhe të qendrojnë sa më aktiv dhe pozitiv edhe pse janë izoluar nëpër shtëpitë e tyre.

Të izoluar në shtëpi në ngrohtësinë e personave më të dashur sigurisht se secili fëmijë ndjehet i lumtur.

Dashuria dhe energjia që qëndron brenda tyre ka bërë që ata lumturinë ta përcjellin edhe te të tjerët në një mënyrë të vecant… edhe pse nga dritarja.

Në shumë vende, përfshirë Shtetet e bashkuara, Italinë, dhe Kanadën, janë shfaqur fotografi të fëmijëve duke pikturuar ylberin dhe duke i vendsour në dritaret e tyre.

E krejt kjo po ndodh me qëllim sepse ata duan të përcjellin mesazhe motivuse për njëri-tjetrin si “Mos u shqeteso! . Ne do ta kalojm këtë dhe do të qendrojmë të sigurtë.”.

Google maps bëri veprimin që askujt nuk do t’i kishte shkuar në mendje

Krijuan nje hartë!

Përmes hartës fëmijët mund të shohin se cila shtëpi tjetër afër tyre është duke vendosur poashtu nëpër dritare vizatime të ylberit.