Dukej si gjyshe: 7 orë në operacion, 15-vjeçares i ndryshon jeta rrënjësisht

Dukej si gjyshe: 7 orë në operacion, 15-vjeçares i ndryshon jeta rrënjësisht

Një vajze 15-vjeçare ka marrë dhuratën më të madhe të jetës së saj pas një operacioni që doli me sukses.

E reja nga Kina vuane nga një sindromë, që e ka trashëguar nga nëna, e cila bën që fytyra e saj të duket shumë vite më e plakur se mosha reale.

Ajo ishte përballur vazhdimisht me tallje të pashpirt nga kushdo që e kishte pranë apo e ndeshte rrugës, dhe kjo e kishte bërë edhe më të mbyllur në vete dhe me një psikologji të rënduar.

Por fati i saj i buzëqeshi ku një organizatë bamirëse mori përsipër që të paguante një ndërhyrje kirurgjikale, e cila kushtonte 56 mijë paund.

Një operacion që zgjati 7 orë e 30 minuta, por me një rezultat fantastike, që e bëri atë të duket njëjtë me moshataret e saj.

Operacioni është kryer një muaj më parë, por rezultatet u bënë publike në media dje.