Dukesha Kate Middleton na mëson disa truqe se si të stilojmë rrobat

Dukesha Kate Middleton na mëson disa truqe se si të stilojmë rrobat

Megjithëse Kate Middleton ka aftësinë dhe financat të ndërrojë veshjet çdo ditë, ajo ende ka një qasje më praktike. Shpeshherë është parë me fustane dhe pallto që i ka veshur edhe para disa vjetëve, vetëm duke i aksesorizuar në mënyra të ndryshme.

Andaj dukesha mund të na mësojë edhe ne disa gjëra se si një fustan a kostum i njëjtë mund të vishet disa herë edhe në evente shumë të rëndësishme, njofton Insajderi.

15+ Tricks Kate Middleton Uses That Help Her Repeat the Same Outfits

Dukesha u paraqit me të njëjtën pallto, vetëm se ajo përdori një shall kashmiri jeshil për të bërë diferencën.

15+ Tricks Kate Middleton Uses That Help Her Repeat the Same Outfits

Kur këtë fustan të kuq e veshi për herë të parë, ajo e kombinoi me një kapele princeshash, kurse herën e dytë, zgjodhi një pamje më të thjeshtë duke larguar kapelën.

15+ Tricks Kate Middleton Uses That Help Her Repeat the Same Outfits

Si më lartë, dukesha përdori të njëjtin truk. Veshi fustanin e njëjtë pa kapele dhe një model më ndryshe flokësh.

15+ Tricks Kate Middleton Uses That Help Her Repeat the Same Outfits

Për dallim nga hera e parë kur dukesha veshi këtë kostum, herën e dytë ajo zgjodhi një rrip tjetër në bel dhe largoi kapelën.

15+ Tricks Kate Middleton Uses That Help Her Repeat the Same Outfits

Sa shumë mund të ndryshojë pamjen aksesoret na e dëshmon ky fustan i njëjtë i veshur në evente të ndryshme. Në herën e dytë që e veshi fustanin, dukesha veshi sandale dhe në vend të vathëve të mëdhenj zgjodhi një qafore dhe lëshoi flokët.

15+ Tricks Kate Middleton Uses That Help Her Repeat the Same Outfits

Në paraqitjet e ndryshme më fustanin e njëjtë, dukesha vetëm ndryshoi modelin e flokëve.

15+ Tricks Kate Middleton Uses That Help Her Repeat the Same Outfits

Nga paraqitja e parë me pallton e njëjtë, ajo hoqi rripin, vuri një kapele të madhe si dhe shtoi një palë dorëza.

15+ Tricks Kate Middleton Uses That Help Her Repeat the Same Outfits

Dukesha sërish ndryshoi vetëm modelin e fundit, që në fakt transformon tërësisht dukjen në fustanin e njëjtë.

15+ Tricks Kate Middleton Uses That Help Her Repeat the Same Outfits

Fustani i njëjtë duket kaq ndryshe me këpucë dhe rripa të ndryshëm, apo jo? Edhe dukesha pajtohet.

15+ Tricks Kate Middleton Uses That Help Her Repeat the Same Outfits

Fustani i njëjtë në dy evente. Për dallim na paraqitja e parë, flokët e kapur u zëvendësuan me flokë të lëshuar, byzylyku me një unazë, si dhe në dekoltenë e saj e mbuloi me një gjerdan masiv.

15+ Tricks Kate Middleton Uses That Help Her Repeat the Same Outfits

Duken sikur fustane të ndryshme, por është pelerina dhe modeli i flokëve ajo që bën diferencën. /Insajderi.com