Dune dhe Matrix 4 do të shfaqen në kinema dhe në HBO në kohë të njejtë

Dune dhe Matrix 4 do të shfaqen në kinema dhe në HBO në kohë të njejtë

Warner Bros ka përshkallëzuar tensionet midis studiove të Hollywood-it dhe kinemave të SH.B.A.-së me një vendim për të bërë të gjitha lëshimet të disponueshme për t’u transmetuar sa më shpejt që të shfaqen në ekranin e madh.

Ky veprim do t’u mundësojë adhuruesve të filmit të shikojnë epikën e ardhshme shkencore Dune dhe vazhdimin e Matrix në HBO Max në të njëjtën kohë me daljen e tyre në kinema.

Në mënyrë tipike, shfaqjet e reja shfaqen ekskluzivisht në kinema për muaj me radhë.

Por me shumë kinema të mbyllura për shkak të virusit, të ardhurat nga studiot kanë rënë.

Si rezultat, Warner Bros tha se të gjitha lëshimet e saj në 2021 do të shkonin drejtpërdrejt në HBO Max, shërbimi transmetues i zotëruar nga kompania e tij mëmë e fundit AT&T./Insajderi.com

BBC News