Dy ushtrimet që lehtësojnë dhimbjet e lindjes

Dy ushtrimet që lehtësojnë dhimbjet e lindjes

Doktorët thonë se, për nënën, lindja e foshnjës është sikurse vrapimi i një maratone – merr shumë përpjekje, përgatitje dhe ushtrime paraprake nëse veç dëshironi të keni një shtatzëni relativisht të lehtë.

Sidoqoftë, patjetër se është e domosdoshme që të konsultoheni me doktorin paraprakisht dhe t’i dëgjoni nevojat e trupit, transmeton Telegrafi.

Për të gjitha gratë që presin të bëhen nëna së shpejti, më poshtë i keni disa ushtrime të cilat, sipas ekspertëve, ju përgatisin që të keni një lindje më të lehtë.

1: Ngritjet e këmbëve anash

2: Ushtrimet squat