E dashura e re e Brad Pitt, që po “çmend” internetin

E dashura e re e Brad Pitt, që po “çmend” internetin

Ajo quher Neri Oxman dhe raportohet se është e dashura e re e aktorit të njohur Brad Pitt, që tashmë duket se e ka kaluar shokun e divorcit me Angelina Jolie.

42-vjeçarja është një femër jo vetëm e bukur, por dhe e zgjuar dhe më shumë klas.

Oxman është profesoresh dhe arkitekte dhe mban titullin Doktor.

Deri pak kohë më parë, 42-vjeçarja me origjina nga Izraeli ishte e martuar me një miliarder shumë më të vjetër se ajo.

Por tashmë duket se ajo ka nisur një romancë me aktorin e njohur Pitt, dhe mund të kthehen në një nga çiftet më interesantë.

“Ai është i hipnotizuar nga intelekti i saj, filozofia e saj e ftohtë në jetë dhe dashuria e tyre e përbashkët për artet dhe dizajnin” thotë një burim pranë tyre.

Ata u njohën një vit më parë në Afrikën e Jugut.