E fshehta pas ndryshimit ‘drastik’ të Atifete Jahjagës

E fshehta pas ndryshimit ‘drastik’ të Atifete Jahjagës

Vite pasi Atifete Jahjaga ishte e para e vendit, ndryshimi në pamjen e saj mori vëmendje të madhe, njofton Insajderi.

Edhepse vitet kanë kaluar, Atifetja duket më në formë se kurrë, me një freski pothuajse rinore.

Si duket pas ‘freskisë’ në dukjen e presidentes fshihet një make up artiste e shkathët e cila quhet Selvije Geci Hoti, puna e të cilës ka arritur të nxjerr në pah tiparet e ish presidentes.

Përmes një grimi diskret dhe të fokusuar të tiparet natyrale të saj, Selvija ka arritur të minimizojë shenjat e moshës dhe të të zhdukë shumë vite nga fytyra e saj.

Artistja në fjalë është pjesë e ekipës kretive të sallonit “Glamcorner”, kualiteti i të cilit ka bërë që shumë persona publik të jenë pjesë e klientelës afatgjatë./Insajderi.com