E gjithë bota i njeh për tullacë, por këta aktorë dukeshin shumë ndryshe me një kokë plot me flokë

Për shumë meshkuj, humbja e flokëve është një pjesë e pashmangshme e jetës. Ose thjesht një pjesë e pashmangshme e gjenetikës së tyre. Por vetëm sepse jeni duke humbur flokët nuk do të thotë se po humbni pamjen tuaj të tërheqëse.

Këta të famshëm na kujtojnë se “tullacja” është thjesht një stil tjetër – dhe ai që ndonjëherë duket më mirë, njofton Insajderi.

Bruce Willis

Ky është Willis në vitin 1987. Ende një yll filmi me flokë, por ndoshta jo Willis që njihni sot.

bruce willis

Hair, Face, Forehead, Facial expression, Eyebrow, Suit, Chin, Hairstyle, Buzz cut, Premiere,

Dwayne “The Rock” Johnson

Këto ditë, kjo është një pamje e panjohur. Disa do thoshin se nuk kanë parë kurrë me flokë.

the rock

the rock

Jason Statham 

Statham në Revolver të vitit 2005. Seriozisht, kush është ky njeri?

jason statham

jason statham

Vin Diesel

Kjo duket si Photoshop a po jo? Por nuk është.

vin diesel

vin diesel

Patrick Stewart

Këtu është Stewart në 1975 dhe në një planet të çuditshëm ku Kapiteni është detyruar të rritë flokët për t’u përzier.

patrick stewart

patrick stewart