E izoluar, Flaka Krelani tregon punën e saj gjatë këtyre ditëve

E izoluar, Flaka Krelani tregon punën e saj gjatë këtyre ditëve

Flaka Krelani nuk po ndalet as gjatë karantinës  duke sjellur fotosesione të reja.

Duke u shfaqur gjithmonë me stil dhe elegante, Flaka nuk i lë anash pozat e ‘nxehta’ dhe e tillë erdhi edhe në imazhet e reja.

Në një fustan me ngjyrë të bardhë i cili theksonte linjat e saj për mrekulli, Flaka bënte dritë.

“Askush nuk po punon gjatë karantinës, ndërsa unë them ma mbani pijen për një moment”, ka shkruar Flaka.

Kujtojmë që artistja është mjaft aktive edhe me projekte muzikore “KTMD” mban titullin kënga e saj e fundit.

 

 

Dissi i Morena Tarakut për emisionin Review