E kërcënon Sasen, a e din që të rrehi, a e din që të bëj llom – Ajo e godet me veturë!

E kërcënon Sasen, a e din që të rrehi, a e din që të bëj llom – Ajo e godet me veturë!

Kohë më parë aktorja e dashur për publikun kosovarë, Adriana Matoshi, e njohur si Sasa me rolin e saj në “O Sa Mirë”, ishte e ftuar në një emision ku foli për dhjetë gjëra që nuk i kishte diskutuar kurrë më parë.

Aktorja ishte qesharake me tregimet e saja tejet të çuditshme, dhe shumica nga to zor të besueshme.

Por ndër ndodhitë që vërtet është për tu shokuar,është kur ajo thotë që pasi që ishte kërcënuar nga disa burra në komunikacion, ajo ka goditur veturën e tyre me veturën e saj.

A ishte e vërtetë ajo që thoshte aktorja, apo ishte imagjinata e saj e ndikuar nga ndonjë film që ka parë së fundmi, mbetet ta gjykoni ju.

Sido që të jetë e vërtetë apo jo e vërtetë kjo histori, shtrohen pyetjet si:

A janë paditur personat që kërcuan Sasen, nga ana e aktores ?

A u raportua aksidenti në polici?

A pati të lënduar në këtë aksident, e të tjera pyetje që mund të shtrohen rreth kësaj ngjarje.

Se nga ajo që dëgjojmë nga aktorja historia mbetet e pa përfunduar.

Për ta gjykuar vetë ketë histori  ju ftojmë ta shikoni videon, dhe ta vlerësoni vetë, se a po fantazon aktorja apo po e thotë realitetin. /Insajderi.com