E tmerrshme, PitBull-i kafshon modelen e PlayBoy

E tmerrshme, PitBull-i kafshon modelen e PlayBoy

Modelja e Playboy, Heather Elizabeth Parkhurst është hospitalizuar pasi atë e kanë sulmuar dy qenë të llojit pitboll…sulmi vjen pas pesë viteve pasi që modelja u shërua nga virusi i ngrënies së mishit.

Parkhurst pothuajse e humbi një dorë të saj kur dy qen të llojit pitbull.

Bukuroshja bionde ishte duke u përkujdesur për pitbullin e saj të vogël të cilin ajo e kërkuar njërin prej pitbullëve të saj që ajo e ka quajtur Baby.


Por aty është shfaqur pitbulli i saj i vjetër, Buddha i cili ishte bërë xheloz për përkujdesjen e këlyshit të ri që modelja kishte.

Dy qentë filluan të përleshen dhe aktorja u përpjek që t’i ndante ata.

Por qentë e sulmuan duke e kafshuar në dy duart gjë që ka bërë që ajo të hospitalizohet sot.

Duart e saj janë kafshuar deri në asht, ligamentet e dorës janë të këputura dhe ajo kishte kafshime të thella në tërë krahun e saj.