Ed Sheeran është martuar?

Ed Sheeran është martuar?

Këngëtari romantik dhe shumë i dashur për publikun, ka treguar se i pëlqen që jetën private ta mbajë goxha të fshehtë.

E një gjë të tillë e ka vërtetuar, pasi që ai ka pranuar se është martuar me të fejuarën e tij Cherry Seaborn.

Ai ishte fejuar para vitit të ri he pati bërë një postim interesant në “Instagram” duke thënë “i mora vetës një të fejuar pak para vitit të ri” .