Ekipi i Matrix 4 kanë festuar pas xhirimeve duke ‘e maskuar’ ngjarjen si skenë filmi

Ekipi i Matrix 4 kanë festuar pas xhirimeve duke ‘e maskuar’ ngjarjen si skenë filmi

Megjithëse aktorët dhe ekipet e filmit lejohen të kthehen në xhirime pavarësisht nga pandemia e vazhdueshme e koronavirusit, ata ende nuk lejohen të bëjnë festa së bashku pasi të përfundojnë xhirimet. Në qoftë se doni të festoni megjithatë, duhet të maskoni ngjarjen si një xhirim filmi në mënyrë që të anashkaloni rregullat COVID-19.

Kjo është pikërisht ajo që bënë prodhuesit e Matrix 4, sipas një raporti të ri. Siç u tregua nga The Guardian (përmes gazetës gjermane Bild), producentët Lana dhe Lilly Wachowski mbajtën një aheng për 200 persona në një studio në Brandenburg, duke e quajtur atë ‘Icecream Teamevent’. Mysafirët dyshohet se ishin ftuar si ‘shtesa’ në mënyrë që të anashkalonin rregulloret shëndetësore.

“Disponimi ishte i bollshëm”, tha një mysafir 39-vjeçar për Bild. “Të gjithëve u është dhënë paraprakisht një test për Covid PCR. Të gjithë kishin nevojë të vinin të me një maskë, por shumë njerëz nuk i vinin ato. Nuk u dhanë udhëzime drejtimi dhe askush nuk po filmonte”./Insajderi.com

Dazed Magazine