Eminem ka nxjerrë në shitje vilën e tij në Michigan për më pak se 2 milionë dollarë, një çmim që është më pak se gjysma e çmimit që ai bleu 14 vite më parë.

Eminem humb miliona

Eminem humb miliona

Eminem ka nxjerrë në shitje vilën e tij në Michigan për më pak se 2 milionë dollarë, një çmim që është më pak se gjysma e çmimit që ai bleu 14 vite më parë.

Ndërsa shumica e njerëzve presin të dalin të fituar nga shtija e shtëpive, duke kërkuar një çmim më të lartë se ai që e blenë, ylli i muzikës Rrep, ka vendosur që të dalë me humbje nga ky biznes dhe jo me shifra të vogla.


Nga 4.8 milionë $ që ka qenë vlera e blerjes, Eminem e ka nxjerrë në shitje për 1.9 milionë $, duke humbur kështu 2.9 milionë $./Insajderi.com