Enca mori një kundërpërgjigje “Epike” nga ndjekësi pasi përmendi nënën e tij

Enca mori një kundërpërgjigje “Epike” nga ndjekësi pasi përmendi nënën e tij

Enca kohet e fundit më shumë komentohet për zhveshje se sa për projekte muzikore.

Ka kohë që këngëtarja nuk ka shijuar suksesin e ndonjë projekti të saj, ani pse projektet janë të shpeshta dhe zhanret dhe bashkëpunimet nga më të ndryshme, duke mos munguar as realizimi i një këngë “Tallava”.

 

Ndër shumë foto dhe video ku Enca vë në pah forma trupore, ishte një video e postuar në Instagram ku ajo u thumbua nga një ndjekës.

Ai ironizon me zhveshjen e këngëtares, ajo tenton të ironizoj me komentin e saj mi të tijin, por ndjekësi nuk e la me kaq, ju drejtua akoma me më shumë ironi, duke mos i lënë vend më për replika këngëtares.