Ermali dhe Bleona dështojnë ta kopjojnë Jimmy Kimmel

Ermali dhe Bleona dështojnë ta kopjojnë Jimmy Kimmel

Një prej autorëve më të njohur të televizionit në botë, Jimmy Kimmel, që para një viti ka filluar serinë e “kamerave të fshehura” me yjet e Hollywood-it, është parë të kopjet edhe nga një autor dhe prezantues i një emisioni në Shqipëri.

Dy nga “kamerat e fshehura” që janë bërë të famshme në “Jimmy Kimmel Show” janë ato me yjet e Rihanna dhe së fundmi Britney Spears.

Këtë e ka provuar edhe Ermal Mamaqi në emisionin e tij “Xing me Ermalin” që transmetohet në Klan.

Ermali e prezantoi storien “si diçka që nuk është parë asnjëherë në Shqipëri”.

belonafjet blenki blenkiso bleonascary cic fundi

Ai ka bërë një “kamerë të fshehur” këngëtares Bleona Qereti, duke i hyrë në dhomë në orën 3 të mëngjesit për t’i uruar kinse ditëlindjen.

Teksa në videot e Jimmy Kimmel vërehet profesionalizëm i lartë i realizimit të këtij formati, aktrimi i Belonës dhe Ermalit në këtë video lë për të dëshiruar. (minuta 19:33)

https://www.youtube.com/watch?v=BBhMwbq7oyQ