Euphoria IV zbarkon në Prishtinë

Euphoria IV zbarkon në Prishtinë

“Euphoria Agency” organizon edicionin e katërt të eventeve të techno muzikës me artistët më trendy.

Me datën 22 nëntor duke filluar nga ora 23:00 do të performojnë: Vegim, duo e famshme italiane 999999999 (9 x 9), Anascole nga Shqipëria si dhe talenti i ri i sapo dalë në skenë Jiggy nga Ferizaj.

Eventi mbahet në Zonën Industriale në Prishtinë (përballë Summer 13).

Lokacioni është i veçantë, ku do ta japë ndjenjën e eventeve, sikur në Berlin në Warehouse (Depo).

Biletat tashmë janë në fazën e dytë dhe mund t’i gjeni:
*Prishtine – Pijetore
*Ferizaj – Bibaj Sport

Çmimi i biletës është 10 (dhjetë) euro, teksa bileta do të ketë edhe te dera.

Për më shume informata rreth eventit, klikoni KËTU.