Familja Obama për pushime në Indonezi

Familja Obama për pushime në Indonezi

Barack Obama bashkë me familjen e tij po shijojnë pushimet në Indonezi, duke bërë rafting dhe duke vizituar tempuj.

Ish-presidenti amerikan, bashkë me gruan dhe dy vajzat e tij vizituan një tempull të lashtë budist në ishullin Bali.

Obama kur ishte fëmijë kishte qëndruar 4 vjet në Indonezi.

Ai u zhvendos aty kur ishte gjashtë vjeçar, pasi nëna e tij ishte martuar me një burrë indonezian, pas ndarjes babanë e tij kenian.

 

Former US president Barack Obama (left) with his daughter Malia Obama (centre) visit the Borobudur Temple in Magelang, Central Java (28 June 2917)

Former US President Barack Obama visits the ninth-century Borobudur Temple in Magelang, Central Java (28 June 2017)

Former US president Barack Obama visits Tirtha Empul temple at Tampaksiring Village in Gianyar on the Indonesian resort island of Bali (27 June 2017)