Fansi e quan të shkurtër, Rina Balaj ‘shpërthen’ në replikën ndaj tij

Fansi e quan të shkurtër, Rina Balaj ‘shpërthen’ në replikën ndaj tij

Rina Balaj tani mund të konsiderohet apsoutisht si ndër reperet më të komentuara të momentit.

Pozat e saj jo vetëm që marrin vëmendje por ndjekësit e analizojnë deri në detaje edhe sa është e gjatë.

Së fundmi dikush prej tyre e ka quajtur Rinën të shkurtër dhe ajo i ka kthyer përgjigjen e cila lirisht mund të konsiderohet epike.

“S’të kisha thënë që të përdorësh kaq shumë photoshop që ti zgjasësh këmbët se të kam parë live e di sa të shkurtra i ke zemër”, i shkruan ndjekësi.

“Dukshëm, por dukshëm ama këmbët e mia janë më të gjata se jeta jote”, ishte përgjigja e Rinës.