Fero dhe Arbenita së shpejti do të zyrtarizojnë lidhjen

Fero dhe Arbenita së shpejti do të zyrtarizojnë lidhjen

Reperi Fero është një kohë jo shumë të gjatë në lidhje më modelen Arbenita e cila për shkak të profesionit është duke jetuar në Angli.

Po ashtu çifti ëshë pothuajse çdo ditë pjesë e mediave si për jetën e tyre private dhe atë profesionale.

Së fundmi reperi duket se po shkon drejt zyrtarizimit të lidhjes së tij pasi ka filluar të ndjekë familjarët e modeles.

Njëra prej tyre është motra e saj, Almedina Ismajli ndërsa vajza tjetër ka po të njejtin mbiemër, e që na lë të kuptojmë se Fero po mbanë kontakte me ta.