Fero premton që do të agjërojë gjatë gjithë muajit të Ramazanit

Fero premton që do të agjërojë gjatë gjithë muajit të Ramazanit

Reperi i njohur shqiptare Fero është pyetur nga fansat e tij se a do të agjërojë Ramazanin, reperi nuk ka hezituar të përgjigjet, duke thënë se do të agjërojë gjatë gjithë muajit të Ramazanit.

Fero ditët e karantinës ka praktikuar shumë shpesh ‘live video’ në Instagram duke ndarë kohë me fansat e tij.

Në ndërkohe reperi po i shijon sukseset e albumit ‘Self Loyalty’ dhe këngës ‘1 e keni’.