Fero publikon foto duke konsumuar marihuanë

Fero publikon foto duke konsumuar marihuanë

Reperi Fero është i njohur për ‘skandalet’ e tij të cilat nuk i lë as pa i postuar në rrjetet sociale.

Së fundmi ai në rrjetin social Instagram ka postuar një fotografi duke konsumuar marihuanë, veprim ky i cili është ende ilegal në Kosovë.

‘Nganjëherë gjithçka çka të duhet është një spllif”, ka shkruajtur ai.

Ndër të tjera së fundmi ai ka hyrë në ‘sherr’ me reperin Unikatil dhe S4MM, duke i ofenduar dhe ‘kërcënuar’ ata.