Fero: Unë jam arsyeja pse sot janë Tayna, Melinda dhe Rina – tregon cila i pëlqen më shumë

Fero: Unë jam arsyeja pse sot janë Tayna, Melinda dhe Rina – tregon cila i pëlqen më shumë

Fero njihet si artisti që i dha famë si repere Rinës dhe i dha një shtyse të madhe në tregun e muzikës vendore.

Pas Rinës filluan të këndojnë të njëjtin zhanër edhe Tayna e Melinda, duke e bërë të nxehtë skenën e rep muzikës në vendin tonë.

Edhe pse Fero e Rina ishin dikur kolegë dhe Fero ishte arsyeja pse Rina i hyri kësaj muzike, ajo nuk është e preferuara e Feors.

Në një intervistë reperi u shpreh se ai është arsyeja që repi në Kosovë ka filluar të kultivohet edhe nga femrat.

Ai tha se mes Taynes, Melindes dhe Rines, i pëlqen më shumë Melinda.