Nëse fiton 100 milionë dollarë nga vetëm një ndeshje, atëherë ia vlen që të shpenzosh pa fund aq më pak kur bëhet fjalë për djalin tënd.

Festa e çmendur e McGregor për pagëzimin e djalit

Festa e çmendur e McGregor për pagëzimin e djalit

Nëse fiton 100 milionë dollarë nga vetëm një ndeshje, atëherë ia vlen që të shpenzosh pa fund aq më pak kur bëhet fjalë për djalin tënd.

Conor McGregor duket se nuk është nga ata persona që merr gjysmë masa kur përgatit diçka dhe superstari i UFC ka shpenzuar sërish pa limit, e kësaj here për pagëzimin e djalit.

Irlandezi ka postuar në Instagram fotot e tij të preferuara nga festa e ekstravagante.