Fillon puna për serialin bazuar në “The Great Gatsby”

Fillon puna për serialin bazuar në “The Great Gatsby”

Një përshtatje e The Great Gatsby po vjen si serial nga krijuesi i “Vikings”, Michael Hirst, shkruan Screen Rant, transmeton Insajderi.

otuar për herë të parë në 1925, provimi i F. Scott Fitzgerald i Amerikës së epokës së xhazit dhe ndarja në klasë vazhdon të frymëzojë produksioni filmike, edhe sot.

Romani konsiderohet si një nga më të mirët e shkruar ndonjëherë në gjuhën angleze, me vlerësime dhe çmime të panumërta.

Lajmi për serialin e ri vjen nga THR, dhe përshkruajnë prodhimin e Hirst si një produksion madhor me buxhet të majme dhe të mbyllur.

Përshtatja nuk do të jetë e drejtpërdrejtë, me Hirst që vendosi të përqendrohet në komunitetin e njerëzve me ngjyrë të New York-ut në vitet 1920, si dhe muzikën (xhaz) e cila ndikoi në epokë. /Insajderi.com