Filmi i ri i Tom Cruise do të xhirohet jashtë planetit Tokë

Filmi i ri i Tom Cruise do të xhirohet jashtë planetit Tokë

Tom Cruise do të performojë një nga rolet më të pazakonta në vitin 2021 kur ai të udhëtojë në hapësirë për të filmuar një film të ri, njofton Insajderi.

The Space Shuttle Almanac shkroi të mërkurën se raportet e mëparshme se aktori do të drejtojë filmin e parë të filmuar në hapësirën e jashtme në Stacionin Hapësinor Ndërkombëtar (ISS) po realizohen. Aktorit 58-vjeçar do t’i bashkohet drejtori i “The Bourne Identity” Doug Liman vitin e ardhshëm si pjesë e kapsulës së Elon Musk’s Axiom SpaceX Crew Dragon.

Së bashku, ata do të drejtohen në Stacionin Hapësinor Ndërkombëtar dhe do të fillojnë prodhimin në filmin e parë të madh të xhiruar në hapësirë. Megjithëse filmi nuk ka ende një titull apo skenar, ai do të shënojë përpjekjen më ambicioze të Cruise në një karrierë që shtrihet në dekada. /Insajderi.com

Burimi: Fox News