Filmi i ri që nxjerr në pah frikën tuaj më të tmerrshme nga pandemia

Filmi i ri që nxjerr në pah frikën tuaj më të tmerrshme nga pandemia

Pas muajsh frikë, ankthi, mosbesimi dhe një ndjenje, një film i ri po gatuhet që do të shtresojë këtë ndjenjë shqetësimi edhe më shumë.

Në klipin e parë prezantues për Songbird, regjisori Adam Mason imagjinon Shtetet e Bashkuara në vitin 2022, një komb i shkatërruar nga katër vjet pandemi dhe shfaqja e virusit më vdekjeprurës COVID-23, i drejtuar nga një qeveri në procesin e detyrimit të të gjithë qytetarëve të infektuar të futen në karantinë të njohura si ‘zona Q’, siç e parasheh edhe ligji ushtarak, njofton Insajderi.

Ndërsa përshkrimi i filmit në një klip të shkurtër në YouTube lëviz kundër “forcave të shtypjes”, personifikuar nga Peter Stormare “kreu i korruptuar i departamentit të dezinfektimit të qytetit” i ngarkuar me detyrën të dëbojë qytetarët nga shtëpitë e tyrë, mos u shqetësoni: vetë “Songbird” u xhirua plotësisht në Los Anxhelos gjatë pandemisë COVID-19, duke na dhënë shpresë se pa marrë parasysh sa keq bëhet kjo pandemi, të paktën disa njerëz do të jenë akoma në gjendje të përfitojnë nga dëshpërimi ynë kolektiv. /Insajderi.com

Burimi: Vulture