Filmi “Pa Vend” i Kosovës nuk e merr “Palmën e Artë”

Filmi “Pa Vend” i Kosovës nuk e merr “Palmën e Artë”

“Pa vend”, filmi kosovar në Festialin e Cannes, nuk ka arritur që të fitojë “Palmën e Artë”.

Atë çmim e mori filmi “Alll Corws in the World”.

I pranishëm në festivalin e Cannes ishte edhe kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, bashkë me bashkëshorten dhe vajzën.

Juria që nuk e vlerësoi filmin “Pa vend përbehet nga gjashtë anëtarë.

Por, filmi “Pa vend”, ka arritur që të hy në garë nga 3.500 aplikime sa ishin nga gjithë bota.

Në Kosovë, kreu i ekzekutivit, Albin Kurti, ka marrë kritika për pjesëmarrjen në festival, po ashtu u diskutua shumë edhe fustani i vajzës së kryeministrit. /Insajderi.com