Filmi Ratatouille ka inspiruar një version muzikor

Filmi Ratatouille ka inspiruar një version muzikor

Kur krijuesit e TikTok postuan këngë të frymëzuara nga filmi 2007 Ratatouille këtë verë, ata nuk e imagjinonin se do të formonin ndonjëherë një muzikal të mbushur me yje.

Por kjo është ajo që do të ndodhë në 1 Janar, kur ato interpretohen nga emra të mëdhenj nga TV, muzika dhe teatri.

Në performancën e njëhershme do të marrin pjesë këngëtari Adam Lambert, Kimmy Schmidt Tituss Burgess dhe fituesi i Çmimit Tony Andre De Shields.

Filmi i animuar Pixar ndjek ëndrrat e miut francez Remy për t’u bërë një kuzhinier.

Versioni muzikor filloi jetën në gusht kur mësuesja e Nju Jorkut Emily Jacobson shkroi dhe postoi një këngë për Remy, “miu i të gjitha ëndrrave të mia”, në TikTok si një shaka./Insajderi.com

BBC News