Fituesit e çmimit “Astronomy Photographer of the year 2020”

Fituesit e çmimit “Astronomy Photographer of the year 2020”

Revista “The Guardian” ka sjellë fituesit e çmimit “Astronomy Photographer of the year 2020”

Imazhe të galaktikës “Milky Ëay”, nebulave kaliforniane dhe të galaksisë Andromeda, janë në mesin e fituesve të këtij viti.

Këto fotografi janë ekspozuar në “National Maritime Museum” në Greenëich, Londër, nga daya 23 tetor./Insajderi.com