Foto intime të nënave, për një qëllim

Foto intime të nënave, për një qëllim

Dy fotografe kanë bërë një sesioni fotografish të nënave në mosha të ndryshme, kjo për të treguar si se i duket realisht trupi i tyre pas lindjeve.

Aimee dhe Jenna Hobbs janë dy fotografet nga “Hobbs Photography”, me seli në Alberta të Kanadasë, dhe projektin e tyre e prezantuan vitin e kaluar “A Mother’s Beauty”, shkruan The Independent.

Aimee u deklarua se ideja për këtë projekti erdhi pasi që kanë vënë re se gjithnjë e më shumë nënat po zgjedhin të mos shfaqeshin në fotot familjare. /Insajderi.com

Fotografitë: