Frizeri kosovar që ka ‘rrëmbyer’ vëmendjen e VIP-ve me punën e tij

Frizeri kosovar që ka ‘rrëmbyer’ vëmendjen e VIP-ve me punën e tij

Rregullimi i mirë i flokëve, për shumëkë, ndikon që një person të jetë në qendër të vëmendjes.

E një punë të tillë profesionale është duke e bërë frizeri, Vednos Gela.

Përkushtimi dhe talenti i tij ka bërë që ai të bie edhe në sy të shumë vipave shqiptare të cilët i kanë besuar punën atij.

Dj Pm, Sarah Berisha, Semi Jaupaj, Majk, Keith janë disa nga fytyrat publike që janë duke zgjedhur punën e Vendosit.

Mirëpo jo vetëm atyre, ai tashmë është në fokus të shumë personave, pasi llogaria e tij në Instagram ndiqet nga afro 40 mijë ndjekës./Insajderi.com