“Fustan medreseje”, Ronela Hajatit i përgjigjet fanses

“Fustan medreseje”, Ronela Hajatit i përgjigjet fanses

Këngëtarja Ronela Hajati njihet për çiltërsinë dhe stilin e saj të veçantë.

Në dallim me kolegët e saj që konkurrojnë se kush vesh markat më të shtrenjta,Ronela duket shumë e thjesht.

Ajo ka publikuar një foto në rrjetet sociale, ku thotë se fustani në foto është i preferuari i saj.

Këngëtarja shkruan: Gjithmonë mundohu të jesh një fëmijë i lumtur, dhe ky është një nga fustanet e mia të preferuara të verës.

Një ndjekëse i shkruan Ronelës dhe i thotë se ky fustan gjendej tek tregu i Medresesë.

Ronela e mori me shmë sportivitet komentin dhe ia ktheu: Punë e madhe. Mua më pëlqen.