Gafa në Eurovision: Këngëtaren shqiptare e bëjnë italiane

Gafa në Eurovision: Këngëtaren shqiptare e bëjnë italiane

Pas performimit të këngëtares Jonida Maliqi në finale e “Eurovision”, skenës iu bashkangjit edhe këngëtarja me prejardhje shqiptare, Eleni Foureira.

Eleni i la të gjithë gojëhapur me veshjen dhe performacën energjikë që ndezi skenën.

Ndërsa përpara se ajo të fillonte në ekran u shfaq një informacion lidhur më të në të cilën shkruhej se ajo është 68.9% greke dhe italiane.

Kujtojmë se këngëtarja para dy viteve kishte pranuar se ka prejardhje shqiptare por e ka fshehur për shkak të paragjykimeve.