Genta Ismajli me dashuri të re – e dashuruar në “Anna”

Genta Ismajli me dashuri të re – e dashuruar në “Anna”

Genta Ismajli muajt e fundit ka qenë në qendër të mediave roze me foto dhe video momente me të dashurin e saj.

Sot ajo ka publikuar një fotografi në Instagram ku i njofton të gjithë me dashurin e saj të re.

Nuk është fjala për lidhje dashurie, ajo po kalon mjaft  mirë me të dashurin turk, bëhet fjalë për projektin e dy kolegëve të saj Nores dhe Gjikos.

Si duket Gentës po i pëlqen shumë këngë “Anna” pasi që ajo si radhë here ka vendosur që këtë këngë ta shpërndaj në Instagramin e saj.

Genta është duke punuar në projektet e saj të reja për tregun Turk, projekte që pritet të publikohen shumë shpejtë.