Genta Ismajli në bashkëpunim me reperin turk

Genta Ismajli në bashkëpunim me reperin turk

Bashkëpunimet mes këngëtarëve shqiptarë dhe atyre ndërkombëtarë janë bërë të shpeshta.

Një prej bashkëpunimeve që do të lansohet shumë shpejt në tregun muzikor, është kënga e Genta Ismajlit me reperin turk, Ceza. Mësohet gjithashtu se një pjesë e tekstit të Gentës do të këndohet në gjuhën turke.

Ndërsa, këngëtari turk, Ceza, njihet për shumë hite të sjella në vendlindjen e tij.

Genta Ismajli, tre muaj më parë lansoi projektin e saj të tilluar “Zjarr”, mirëpo këngëtarja, më shumë se për muzikën, kohëve të fundit është përfolur në media për operacionet e shumta plastike që ka kryer, e që duken qartë edhe në paraqitjet e saj në rrjete sociale.\G.Blic