Genta Ismajli rrezikon jetën për ti argëtuar fansat – video

Genta Ismajli rrezikon jetën për ti argëtuar fansat – video

Genta Ismajli njihet si uragani i estradës shqiptare, e ketë epitet e mori pasi ajo çdo here jep maksimumin për ti argëtuar fansat e saj.

Madje Genta është e njohur për akrobacione të veçanta që vetëm ajo mund ti bëjë.

Por në një përformacë të vitit 2015 në qytetin e Vlorës, Genta i theu të gjitha pritshmërie, duke u ngjitur në konstruksionet e metalta që ishin pjesë ë skenës.

Genta gjatë koncertit kishte rrezikuar veten dhe ishte kapur në konstruksione për të vazhduar nga aty përformimin e hitit të madh ‘Nuk dua tjetër’.

Genta madje gjatë përformancës në lartësi, me shumë konferencë bënte improvizime dhe akrobacione që janë të vështira të behën dhe nga atlete gjimnastike.

Për më tepër shikojeni videon ku Genta rrezikon dhe vetën për ti argëtuar fansat e saj.