Genta Ismajli shfaqet me pamje ‘ekstravagante’

Genta Ismajli shfaqet me pamje ‘ekstravagante’

Këngëtarja e njohur Genta Ismajli së fundmi në Instagram ka postuar një video me pamje tejet ekstravagante.

E veshur më një palë pantollona të shkurtra, dhe sipër me një bluzë prej rrjete, e së bashku me disa lëvizje provokuesë Ismajli është bërë menjëherë pjesë mediatike

Po ashtu gjatë filmimit të vetes ajo kishte më në focus format e saja trupore.

Përpos kësaj para tre jave ajo kishte lansuar këngën e titulluar ‘Zjarr’, e të cilës ia kishte bashkangjitur edhe videoklipin.