George Clooney përkrah reagimin e Tom Cruise ndaj ekipit që theu rregullat e Covid

George Clooney përkrah reagimin e Tom Cruise ndaj ekipit që theu rregullat e Covid

George Clooney ka folur rreth Tom Cruise që u bërtiste anëtarëve të ekuipazhit në setin Mission: Impossible 7 që thyen udhëzimet e Covid-19.

Tom, 58 vjeç, është duke filmuar në Londër dhe dy herë u ka bërtitur atyre që ai tha se po rrezikonin projektin duke mos respektuar kërkesat e distancës sociale.

Ai është dëgjuar duke bërtitur në stafin e xhirimeve ndërsa dha një qortim në më shumë se një rast dhe 59-vjeçari George thotë se e kupton pse Tom po mban një qëndrim të tillë.

Tom është dëgjuar duke thënë se ai është nën presion për të treguar se si mund të xhironi një film gjatë pandemisë dhe ai dëshiron të udhëheqë me shembull.

Duke folur me Hoëard Stern, George ka thënë se ai nuk mendon se Tom veproi në mënyrë të papërshtatshme ose reagoi më shumë se duhej.

“Ai nuk reagoi shumë sepse është një problem. Unë kam një mik i cili është një AD në një tjetër shfaqje televizive të cilit sapo i ndodhi e njëjta gjë dhe reagoi njëjtë sepse jetët e njërëzve rrezikohen nga reagimet ose mosreagimet e tyre”./Insajderi.com

Mirror