Getoar Selimi tregon planet për t’u bërë baba

Getoar Selimi tregon planet për t’u bërë baba

Marina dhe Getoari tashmë prej vitesh janë një nga çiftet më të dashur për publikun e më të komentuar në media. Pas martesës së tyre shpeshherë u përfol se Marina është shtatzënë, por rezultoi se ishin thjesht thashetheme.

Sot si rrallëherë, Geti ka folur për këtë pjesë, për planet për t’u bërë baba. Në një intervistë për revistën “Living”, Geti ka treguar se e ka menduar të zgjerojë familjen, por në kohën e duhur.

“Pa dyshim që të gjithë krijojnë familje, prandaj dhe njerëzit martohen, por gjërat vijnë në kohën e duhur”, ka thënë Geti.