Getoar Ukimeraj – blogeri kosovar që ka arritur të bëhet brend ambassador për kompani botërore

Getoar Ukimeraj – blogeri kosovar që ka arritur të bëhet brend ambassador për kompani botërore

Getoar Ukimeraj është një i ri kosovar nga qyteti i Prizrenit, i cili rrugën për sukses në mediat virtuale e ka nisur para 4 vitesh.

Getoari është në prag të përfundimit të studimeve për veterinari, gjë që mund ta vrejmë edhe në postimet e tij, ku nuk ngurron të tregojë dashurinë e tij për kafshët dhe mirëqenien e tyre. Ai poashtu tenton të përdorë popullaritetin e tij në përkrahje të kësaj kauze, duke theksuar nevojën që kanë qentë endacak për trajtim nëpër intervista të ndryshme, raporton Insajderi.

Përpos kësaj, ndër gjërat kryesore që duhet ditur për Getoarin është fakti që ka arritur të bëhet blogeri i parë shqiptar që njëkohësisht është brend ambasador për shumë kompani në Evropë, Amerikë, Australi e tash edhe në Kosovë.

Getorin e bën unik stili i fotografive të tij, për realizimin e të cilave e bën komplet vet ai. Koncepti, editimi, realizimi dhe në fund edhe retouch janë dhuntitë të cilat ai i përdor mjeshtërisht dhe të kombinuara arrijnë të i japin shenjën dalluese aq të lakmuar për një artist./Insajderi.com

View this post on Instagram

Many people resist change and hold on to what the universe is telling them to release. However, you should embrace positive change and make it part of your life. If things aren’t going as planned, maybe it’s time to re-examine your actions and consider what direction really matters to you. The sunset tells us that the day is almost over. It reminds us of the importance of time and how we should make good use of it. It’s also a time for reflection.The more we let God take us over, the more truly ourselves we become – because He made us. He invented us. He invented all the different people that you and I were intended to be. . While the sunrise brings hope for the new day, the sunset brings a sense of peace that everything is going to be alright. It serves as a promise of a bright and light-filled new daytime. You should take every opportunity to watch a sunset. “Every sunset brings the promise of a new dawn.” . . PHOTOGRAPHY | @getoarbehindthecam 📷 . RETOUCH | @getoar_retouch

A post shared by 𝐆𝐄𝐓𝐎𝐀𝐑 𝐔𝐊𝐈𝐌𝐄𝐑𝐀𝐉 (@getoarukimeraj) on