Gjatë ditës së zgjedhjeve ju nuk mund të shikoni Pornhub nëse nuk keni votuar

Gjatë ditës së zgjedhjeve ju nuk mund të shikoni Pornhub nëse nuk keni votuar

Në ditën e zgjedhjeve në Amerikë  ju mund të shikoni Pornhub vetëm nëse keni votuar.

Siç thotë slogani i fushatës së faqes së të rriturve, ‘Give a Fuck, Get a Fuck’.

Lajm i keq për amerikanët apatikë: Pornhub nuk do t’ju lejojë të e përdorni deri sa të keni qenë në votime. Gjatë gjithë ditës së sotme (3 nëntor), faqja për të rritur thotë se do të jetë në dispozicion vetëm për ata në SH.B.A. që kanë votuar në zgjedhjet presidenciale të vitit 2020.

Masa është pjesë e fushatës të Pornhub ‘Give a Fuck, Get a Fuck’, e cila gjithashtu sheh ambasadorët e markave të faqes që inkurajojnë njerëzit të dalin dhe të votojnë.

“Ju nuk mund të vini të më shihni nëse nuk votoni)”, thotë ylli i të rriturve Lindsey Banks në një video promovuese, “kështu që shkoni të votoni”.

“Përafërsisht 43 përqind e votuesve me të drejtë vote – të barabartë me 100 milion njerëz – nuk votuan në zgjedhjet presidenciale të SHBA 2016, sipas vlerësimeve të pjesëmarrjes nga Projekti i Zgjedhjeve të SHBA,” tha nënkryetari i Pornhub, Corey Price në një deklaratë. “Ne duam t’i inkurajojmë njerëzit të bëjnë detyrën e tyre civile këtë vit duke hedhur votën e tyre dhe duke e dëgjuar zërin e tyre”./Insajderi.com

Dazed Magazine