Gjëja e parë që Mark Zuckerberg e bën në mëngjes

Gjëja e parë që Mark Zuckerberg e bën në mëngjes

Në një sesion live në Facebook me Jerry Seinfeld, CEO i kompanisë Facebook, Mark Zuckerberg, tregon se si zakonisht ai e fillon ditën.

Seinfeld e pyet se cila është gjëja e parë që ai e bën posa të zgjohet nga gjumi, ndërkaq përgjigja e Mark Zuckerberg nuk është e pazakonshme për ne.

“Gjëja e parë që e bëj posa të zgjohem nga gjumi është ta shikoj telefonin”, përgjigjet Zuckerberg.

“E kontrolloj Facebook-un për të parë se çfarë po ndodh në botë dhe i kontrolloj mesazhet, etj.” shton ai.