Pak shpresë

Gjithë frustrimin e dhimbjen që shkaktoi pandemia, Justin Bieber e shndërron në videoklip

Gjithë frustrimin e dhimbjen që shkaktoi pandemia, Justin Bieber e shndërron në videoklip

Justin Bieber zbuloi një vështrim në prapaskenat e krijimit të videoklipit të tij për këngën “Holy”, njofton Insajderi.

Përgjatë klipit, super ylli ulet shpjegon qëllimin prapa videoklipit ambicioz dhe kinematografik të drejtuar nga Colin Tilley.

“Colin dhe unë, të dy zemrat tona qëndrojnë në këtë klip, të dy nga fakti që e dimë që po ndodh shumë në botë tani. Shumë dhimbje, shumë zhgënjim, shumë njerëz që humbin vendin e punës”, thotë ai teksa shihet i veshur si një punëtor i një pike karburanti.

“Në thelb tregon se si një akt dhembshurie mund të ndryshojë me të vërtetë trajektoren e jetës ose ditës së dikujt. Dhe thjesht të kesh ndjeshmëri për njerëzit,” thotë ai. “Ky është qëllimi ynë me këtë projekt, është thjesht të frymëzojmë, të sjellim shpresë në këtë lloj kohe të pasigurt, të brishtë”.

Videoja e prapaskenave të videoklipit më poshtë. /Insajderi.com