Gjyshja u bë porno-yll për ta ushqyer familjen: “Vërtet po kënaqem”

Abby Robets (58), gjyshja e gjashtë nipërve nga Burgo në Spanjë, po i realizon fantazitë e burrave në një dhomë ngjitur me atë në të cilën qëndron bashkëshorti i saj. Në vend që ti shijojë ditët si pensioniste, ajo shet seks, siç pretendon, për të mbijetuar.

Gjyshja u bë porno-yll për ta ushqyer familjen: “Vërtet po kënaqem”

Gjithçka bën para kamerës, gjashtë ditë në javë. Nga tetë orë në ditë ecë para kamerës lakuriqe apo gjysmëlakuriqe me take, e prekë veten, dhe bënë gjithë çfarë klientët kërkojnë nga ajo. Përveç kësaj, ajo xhiron nga gjashtë filma për të rritur në muaj me burra të cilët i vijnë në shtëpi. Gjatë kësaj kohe bashkëshorti i saj në dhomën tjetër shikon kanalet sportive.

“Mesatarisht punoj nga tetë orë në ditë. Disa njerëz më akuzojnë, mirëpo kjo është ajo çfarë në të vërtet dëshiroj. Me këtë unë e ushqej familjen. Kështu tashmë 18 vjet. U dashurova në burrin tim edhe pse e kam ditur se ka probleme shëndetësore, dhe se me kohë gjërat do të përkeqësohen. Nuk është me rëndësi se kush fiton para derisa duheni”, ka thënë ajo dhe ka shtuar se në industrinë e seksit ka hyrë 40 vjeçe.

Ajo dhe bashkëshorti i saj Soren kanë qenë seksualisht shumë aktivë derisa ai nuk ka përjetuar sulm në zemër. U detyrua ta braktisë seksin nëse dëshironte të jetonte.

“Më vjen keq që ajo po punon aq shumë, mirëpo duhet kështu, sepse jetojmë nga parat të cilat ajo i fiton”, ka thënë ai.

Abby thotë se është e vetëdijshme se një ditë nipërit do të kuptojnë se çfarë punon gjyshja dhe se do të bëjnë disa pyetje të vështira, mirëpo, ajo thotë se është e përgatitur për këtë.

“Nëse vijnë te unë dhe thonë: “Gjyshe kemi parë në internet se po bën seks”, unë do t’iu shpjegoj se seksi është vetë jeta dhe se është diçka që nuk duhet fshehur”, ka shtuar ajo./Insajderi.com.