Gorillaz janë duke bërë një film të animuar

Gorillaz janë duke bërë një film të animuar

Damon Albarn ka konfirmuar se një film i shumëpritur Gorillaz është në proces. Bashkë-krijuesi i grupit virtual sugjeron që projekti i animuar “abstrakt” do të përfundojë së bashku me një edicion të dytë të albumit të shtatë, Song Machine, Season One: Strange Timez.

“Ne supozohet të bëjmë një film ndërsa jemi duke bërë sezonin dy”, thotë Albarn për Radio.com.

“Ne kemi nënshkruar kontrata, kemi filluar skenarë dhe gjëra të tjera. Bërja e një filmi të animuar abstrakt është një rrezik mjaft i madh për një studio filmi sepse ato janë shumë të kushtueshme. ”

“Nëse po tregoni një histori pak të errët, të çuditshme që vetëm ndonjëherë ka ndonjë kuptim, është mjaft e vështirë. Kjo është ajo që ne kemi zbuluar. Por ne do ta bëjmë, po e bëjmë ”.

“Shoh shumë njerëz që bëjnë video të animuara këto ditë, por nuk mendoj se ato prekin vërtet cilësinë tonë”, shton ai, duke krahasuar pamjet Gorillaz me diçka “më shumë në botën e Studio Ghibli”.

Në fillim të këtij muaji, grupi e mori Dazed në prapaskenë të videos së tyre krijuese për Elton John dhe pista me 6LACK, “The Pink Phantom”.

Gorillaz gjithashtu kohët e fundit ka performuar muzikë nga lirimi i parë Song Machine brenda Animal Crossing, duke u shfaqur në një shfaqje bisede në lojë që përveç kësaj pa Albarn dhe bashkëthemeluesin e tij Jamie Hewlett duke biseduar rreth krijimit të bendit./Insajderi.com